Keune SO PURE

Essentiële oliën en plantextracten zijn een kostbaar geschenk van Moeder Natuur voor lichaam en geest.

SO PURE NATURAL BALANCE
100% Pure Plant Essential Therapy
So Pure Natural Balance is ontwikkeld na een jarenlange intensieve research. Plantenextracten en essentiële oliën zijn de enige actieve ingrediënten. Kennis uit de phytotherapie, aromatherapie en homeopathie vormen de basis van het So Pure concept. So Pure Natural Balance is verrijkt met organische essentiële oliën. De productfilosofie berust op de werking en geurbeleving van 100% natuurlijke plantaardige ingrediënten. Meer dan 30 bijzonder planten-extracten en essentiële oliën zijn geselecteerd om So Pure Natural Balance te creëren.

ORGANIC
De essentiële olie in So Pure Natural Balance is afkomstig van biologische landbouw waarbij een gezond ecosysteem en de kwaliteit van de olie centraal staan.

NATUURLIJKE BALANS
De filosofie van So Pure Natural Balance is het bereiken van gezond en glanzend haar vanuit een goed functionerende hoofdhuid met de hulp van plantextracten. De beleving van rust, ontspanning en welzijn, creëert een balans van optimale innerlijke en uiterlijke verzorging. Deze balans versterkt gevoel en persoonlijkheid.

SPNB Moisturizing Shampoo 250ml (incl. Ylang & Palmarosa background complete) LSPNB Color Care Group incl Liters L